There they are! De beauties van Appie.

Drie kassières van Albert Heijn Pollemans in Etten-Leur werden door Lianne Verberk van Indulge Cuts & Colours, persoonlijk uitverkoren voor een exclusieve make-over t.w.v. 150 euro per persoon. De behandelingen werden aangeboden door Indulge Cuts & Colours in samenwerking met kantoorgroothandel OfficePalace.nl.

Cross selling by Indulge

“Indulge adverteert alweer voor de vierde keer achtereen op de keerzijde van de AH-kassabon. We zijn ontzettend tevreden over de respons die we van het winkelend publiek krijgen op de acties. Deze keer bieden we nieuwe klanten een ‘free haircut’ aan.”

OfficePalace.nl is leverancier van de kassarollen, waarop de felbegeerde, lokale kortingen te vinden zijn. De AH-kassières spelen een onmisbare rol bij het promoten van de kassabon met extra’s. Ze attenderen klanten op het voordeel dat te vinden is aan de achterzijde van de bon.

Met een vleugje glamour, natuurlijk!

Lianne van Indulge: “Het was een feestje om drie van deze kassadames een paar uurtjes exclusief te mogen onderdompelen in de weelde van onze salon. Naomi, Willy en Eline zijn drie prachtige, totaal verschillende vrouwen met hun eigen stijl en smaak. Dat was voor ons een perfect uitgangspunt.”

Na een zorgvuldige intake, creëerden de stylisten van Indulge drie eigentijdse vrouwelijke looks, met vloeiende, zachte lijnen. De make-up accentueert vooral de natuurlijke schoonheid van de dames. Lianne: “We voegden een extra vleugje Indulge-glamour toe. Want dat hoort natuurlijk bij een make-over!”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s