INSPIRATIE: NAJAAR 2014 TRENDS

w14trends_1
Het najaar is nu echt begonnen en dat is altijd een heerlijk moment. Een nieuw seizoen bekent ook een nieuwe look! Deze winter zal het haar veelal vast gedragen worden en dit wisselt van een knot tot staart, maar ook vlechten zul je veel voorbij zien komen.

WAT ZIJN DE NIEUWE HAARTRENDS DIT NAJAAR?

w14trends_6
Lang en wijd haar met veel volume was een trend die bij verschillende fashion shows te zien was. Van boven glad en steil en vanaf boven de oren plotseling met slag of zelf getoupeerd. Een stijl die al eerder te zien was in de jaren ’40. Probeer ook eens een natuurlijker beeld met golvend lang volumineus haar.

 

w14trends_5
Lange stijle lokken, al dan niet gelaagd, blijven vaak de boventoon voeren. Pony’s zijn een leuke edgy toon, maar velen houden het toch graag bij de klassieke ‘één lengte’. Deze look wordt dit najaar gedragen met een (lage scheiding) opzij of kaarsrecht in het midden.

 

w14trends_3
Of je het haar nu opsteekt, het in een staart draagt of een vlecht maakt, volume hoort er bij. Ook kort haar kan je zo dragen. Aan de zijkant kort en bovenop wat langer haar dat je omhoog werkt. En wel boven op het hoofd. Deze haarstijl heeft een duidelijke knipoog naar de jaren ’60.

 

w14trends_2
Vlechten blijven onverminderd populair. Eén vlecht, twee vlechten, een vlecht opzij en vooral de wat ingewikkelder kapsels met gedeeltelijk gevlochten haar, verwerkt in opgestoken kapsels of staarten. Voor vlechten met los haar is bohemian je look: alsof je net uit de zee bent gelopen die ochtend en je haar perfect is opgedroogd, dat effect moet je hebben.

 

w14trends_4

Zette je vorig jaar nog rigoureus de schaar in je zorgvuldig gespaarde lokken, dit jaar mag je jouw kittige bob lekker laten groeien. Of als je nog lang haar hebt, knip je jouw coupe in een lange bob. Voor deze look zijn droogshampoo, texture spray en volumepoeder je beste stylingsproducten. De bob is langer dan vorig jaar, schouderlengte is ‘the way to go’.

Naast al deze trends zijn er nog een aantal haartrends die voor de meesten iets te gewaagd zijn en het vaak alleen het halen tot de catwalk en de celebrities. De Gym Sleek is er hier één van: bij deze look ziet de bovenkant er nat en vettig uit en de punten juist droog.

Source: Pinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s