De mooiste hairstyles van de Oscars 2015

Zondagavond was het zover – de felbegeerde beeldjes werden uitgedeeld. De Oscars, ofwel Academy Awards, vond voor de 87ste keer plaats in Los Angeles.. Het was weer genieten!

Naast de films en winnaars vinden wij de jurken maar vooral de looks net zo belangrijk! De actrices komen dan ook op hun mooist voor de dag. De rode loper werd gevuld met prachtige, uitdagende en spraakmakende outfits. Het haar moet complimenteus zijn aan de jurk en de beauty look. Wij spotte 4 verschillende trends op de 2015 rode loper. Kijk mee en neem inspiratie op voor je eigen gala look:

 

OSCARS 2015 kapsels

Image by Katie Longtoes

Korte coupe’s
Scarlett Johansson, Jennifer Hudson en de prachtige Lupita Nyong’o waren de sterren van de korte coupe’s. Scarlett schitterde in haar recent korte koppie en het staat haar prachtig. Bij korte kapsels voor vrouwen merk je sterke gelijkenissen met de trend in de mannenmode. Net zoals korte kapsels voor mannen erg in trek zijn, vragen meer en meer vrouwen raad aan hun kapper in de zoektocht naar het perfecte korte kapsel voor dames.

The Long Bob (LOB)
Vorige maand schreven we al over de Long bob en it’s here to stay!! Margo Robbie is back to blonde en straalt hier met haar prachtige long bob en shiny red lips! Emma Stone is prachtig met haar wavy red half opgestoken long bob en kerry washington heeft haar precieze bob perfect gestyled met een prachtige clean-cnit jurk en sierlijke oorbellen. Ook Carmen Ejogo en Naomi Watts rocken deze trend-to-stay met flair.

Long & luscious
Deze look blijf je jaar na jaar op de rode loper terugzien en zal dan ook nooit zijn élégance verliezen. Oprah, America Ferrera, Chrissy Teigan en Louise Roe stralen en laten ondanks de prachtige lange lokken nog steeds hun looks en jurk stralen.

Hair up
Voor ons vaak de ‘most exciting’ looks van de rode loper: opgestoken haar! Dit jaar zien we veel glad naar achteren met hier en daar een warrige look. Het hoeft allemaal niet meer zo perfect te zijn en dat maakt de klassieke hair up looks weer speels en verrassend. Sienna Miller is prachtig met een bijna wetlook hairdo terwijl Rosamund Pike en Cate Blanchett voor de klassieke updo met een twist gaan. Zij hebben namelijk een ‘worn for a day’ look waarbij het lijkt alsof ze deze updo al een dag dragen en er wat haren zijn losgeschoten. We love it!

 

Wat is jouw favoriete look van de oscars?

Source: Getty images & pinterest

Advertisements

One thought on “De mooiste hairstyles van de Oscars 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s