De perfecte pony bij jouw gezicht. Durf jij het aan?

Het is de ideale hairdo om je gezicht te verzachten of juist stoer te maken. De juiste pony voor jou benadrukt de sterke kanten van je gezicht en kan je zelfs helpen om de aandacht van mindere punten af te leiden. Messy, strak, krullend of sophisticated, alles mag deze zomer!

Pony’s zijn op verschillende manieren te stylen, vraag bij ons vrijblijvend voor advies voor jouw type haar. In de zomer spelen met kleur? Vraag eens naar onze Color.Bug’s van Kevin Murphy voor instant fun!

Kijk met ons mee naar 4 type pony’s en misschien zit er voor jou wel wat bij!

Pony Indulge Kapsel coupe bangs

 1. Vol & Bold
Vol en getrimd. Een volle pony die net onder je wenkbrauwen reikt. De horizontale lijn is zo geknipt dat een scherpe kaak zacht en meisjesachtig overkomt. Deze pony’s voegen mysterie toe aan het gezicht toe en zijn de focus in de complete haarstijl.

TIP: Deze pony’s zijn uitermate geschikt voor krullend haar. Vraag als je krullen heb je kapper om je pony droog te knippen, zo zie je meteen hoe de pony uiteindelijk valt.

2. Kort & Edgy
Een sterke en krachtige pony? Dan is de lengte boven je wenkbrauwen perfect. Deze look is ideaal voor ronde en rechthoekige gezichten en maakt je instantly fashion-forward. Om de pony helemaal perfect te laten vallen, kan je hem het beste stijlen met een stijltang. Ben je bang dat je kapper hem te kort maakt, vraag hem of haar om de pony beetje bij beetje te knippen tot jouw perfecte lengte is bereikt.

3. Graduated
Graduated betekend niets minder dan van lang naar kort. Deze pony brengt een beetje 60’s en bohemian met zich mee. De look is perfect voor vrouwen met ovale gezichten. Deze pony bestaat vaak uit twee delen. Eentje die over het voorhoofd valt en de ander die in lagen langs het gezicht overlopen in de rest van de coupe.

4. Side-Swept
Deze pony zie je vaak. Het is een pony maar ook een net-niet pony. Het is de lange pluk of laag die je opzij moet dragen en het effect geeft van een pony. Het maakt een rond gezicht dunner. Wanneer je dit wilt bereiken, vraag je kapper dan om de pony te beginnen bij het puntje van je neus.

Source: Pinterest & Katie Longtoes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s