STYLE SPIRATION

buttery blonde

Source: Katie Longtoes / tumblr.com/annaewers / BUTTERY BLONDE Anna Paquin GETTY IMAGES / hair.allwomenstalk / Young Hearts run free tumblr 

ZOMERS

Ben jij een blondine? Doe eens gek en begin de zomer met een nieuwe haarkleur. En dan hebben we het niet over van blond naar zwart of bruin, maar een andere teint blond. Blond is zonnig en zomers & Blond mag gezien worden! Verschillende technieken en kleurstijlen zijn populair maar wij willen graag buttery blonde in het spreekwoordelijke zonnetje zetten. Deze kleur kan met highlights ingezet worden maar is ook prachtig als complete colour.

Voor de mooiste resultaten kun je je haar het beste door een ervaren kapper laten blonderen. Leg hem of haar goed uit welk effect je wilt bereiken want er zijn verschillende technieken en effecten. Houd er verder rekening mee dat je geblondeerde haar eerder zal oplichten in de zon. Naarmate de lente of zomer vordert, wordt het effect dus nog intensiever.

Geen gele gloed na een tijdje? Gebruik ons nieuwste KEVIN.MURPHY product om je kleur mooi te houden.

9339341002307

KEVIN MURPHY BLONDE ANGEL WASH SHAMPOO
Kevin.Murphy Blonde.Angel.Wash Shampoo. Kleur bevorderende shampoo voor blond en grijs haar. Blonde kleurtonen fris je weer lekker op met BLONDE.ANGEL.WASH. Het verwijdert de grauwe kleur en helpt de glans te vernieuwen. De shampoo bevat Murumuru Butter wat een hoge dosering Vitamine A bevat, hierdoor gaat het haar goed glanzen. Shea Butter hydrateert het haar en Lavendel zorgt voor de lekkere geur. Gebruik: Masseer BLONDE.ANGEL.WASH in op nat haar en spoel het uit. Gebruik ook BLONDE.ANGEL om het haar te voeden en te verzachten.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s