HAARVERZORGING: 6 TIPS VOOR GEZOND EN MOOI HAAR

Zon, zee, zout, wind, chloor, zon, zon, zon en nog meer zon…

Daarbij helpt het ook niet dat je zo nu en dan de föhn of stijltang erbij pakt. Zelfs als je ‘s avonds na een lange dag aan zee met prachtig zoute lokken de beachlook rockt droogt je haar uit. Je haar heeft het vooral in de zomer zwaar te verduren en zal vroeg of laat verliezen van de zon, zee, chloor en stylingproducten (gebruik altijd een hitte beschermend product) door er droog en dof uit te gaan zien. Zo verlicht UV-straling de pigmenten in je haar, onttrekt zout het vocht uit je haar en geeft chloor een agressieve reiniging waardoor het natuurlijke talg op je hoofdhuid wordt verwijderd. Schaar erin? Niet als het aan ons ligt. Lees nu onze 6 tips om je haar weer in topconditie te krijgen!

 

vakantie haar

  1. WAS EN VERZORG! Was je haar met een voor jouw type haar verzorgende shampoo en conditioner. Sommige shampoo’s hebben tegenwoordig uv-bescherming speciaal voor de warme zonnige zomerdagen. Kom langs voor advies op maat voor jouw perfecte shampoo en conditioner.
  2. Verzorg nog meer. Om je haar er echt mooier en gezonder uit te laten zien, is een intensief haarmasker een must. Normaal raden wij een keer in de week aan, maar in de zomer en vooral vakantietijd zou het zelfs twee keer per week mogen. Daarvoor hoef je niet per se naar (ons) de kapper te komen. Wij hebben namelijk genoeg maskers die je thuis kunt gebruiken. Koop alleen niet zomaar een masker voor je haar. Wij geven je advies zodat jij met het perfecte haarmasker voor jou naar huis gaat. Met een verkeerd masker kan je haar zwaar worden, er vettig of futloos uit gaan zien..
  3. Bedek jezelf! Als je in de verzengende hitte buitengaat (zeker tussen 11u en 15u) neem dan een hoed mee. Eentje met een grote rand helpt meteen ook je gezicht te beschermen.
  4. Spoelen! Een makkelijke manier om je haar te beschermen tegen zout water of chloor is om het goed nat te maken met vers water voordat je gaat zwemmen. Haar, net als een spons, kan maar zoveel water absorberen, dus zorg ervoor dat het eerst vers water absorbeert. En spoel natuurlijk weer goed uit na het zwemmen.
  5. KNIP! Nee niet gelijk korte coupe, gewoon je puntjes. Ook in de zomer is het belangrijk om je haar regelmatig te laten knippen, wij raden in de zomer elke 6 weken aan. Door chloor, zon en zeewater versnelt en verergert namelijk het proces wat je punten splijt en zul je uiteindelijk alleen maar meer van je lengte af moeten knippen. Dus ook als je ‘spaart’ voor lange lokken, gewoon om de zes weken naar de kapper voor je dode punten.
  6. TREAT ME! Last maar zeker niet least: TREAT ME van KEVIN MURPHY.  Zelf zijn we zeer onder de indruk van de zachtheid, soepelheid en glans van het haar. Om je terugkeer naar gezond haar (hallo prachtig glanzende lokken) een kickstart te geven hebben wij nu de perfecte behandeling voor je:

TREAT.ME

treat me kevin murphy indulge etten leur

KEVIN.MURPHY TREATMENTS maken gebruik van de beste technologie en natuurlijke Huidverzorgingsingrediënten en werken op moleculaire niveau om de textuur, glans, vocht en de algehele gezondheid van het haar en hoofdhuis te verbeteren. Beschouw dit als een gezichtsbehandeling voor je haar. We verwijderen ruwe deeltjes met behulp van zachte en natuurlijke fruitzuren (AHA’S) uit Papaya, citrus en ananas. Het geeft het haar vocht en kracht en maakt het haar zacht, handelbaar en glanzend. Om dit effect te behouden wordt er aangeraden om deze behandeling eens in de 6 tot 8 weken te herhalen.

 moisture

Kies uit één van de tailor made behandelingen die ontwikkeld zijn om aan verschillende behoeften te voldoen zoals, REPAIR, NOURISHMENT COLOUR PROTECTION, ANTI-AGING, VOLUME OF DENSIFYING. Trakteer jezelf op een recovery voor je haar met een KEVIN.MURPHY EXPERIENCE.

Dit alles voor maar €27,90 inclusief bijpassende hoofdmassage!

Zelf ook ervaren? Maak nu een afspraak:
076 503 34 22

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s