KLEUR- INSPIRATIE: PUMPKIN SPICE

Met je stevige boots of laarzen door de bladeren banjeren en staren naar de herfstzon op de verkleurde bladeren van de bomen….De herfst is op zijn mooist! Met een nieuwe jaargetij komt ook herfstinspiratie. Zomerse trends zien er met dit weer toch wat te koel uit en we willen warmte bij ons dragen. Vandaar ook de prachtige nieuwe herfst/winterkleur: Pumpkin spice!

‘Pumpkin-spice-hair is op dit moment aan het pieken op Instagram. Na ombre en bronde is de warm rode kleur nu de kleur du jour.  Blondines, donkerblonde beauty’s en zelfs echt donkere tinten kunnen met een semi permanente kleuring gelijk meedoen aan deze warme, tikkeltje stoere kleurtrend!

pumpkin spice hair

Deze nieuwe trend is een variatie op de prachtige haartrend gingersnap. De Gingersnap trend is een mooie bruine basis als haarkleur met een rode ondertoon. Het verschil tussen Gingersnap en pumpkin spice legt kleurspecialist wij uit: ‘De pumpkin spice heeft koperkleurige ondertonen in plaats van rode ondertonen. Daardoor heeft de pumpkin spice een veel stoerdere look dan de gingersnap. Daarnaast is deze kleur voor veel vrouwen geschikt. De kopere ondertonen staan zowel bij een lichte als donkere huid’.Daarnaast heeft de pumpkin spice heel veel verschillende varianten, en die zijn allemaal práchtig voor herfst als je het ons vraagt.
Source: Pinterest
Wij zijn geen eigenaar van de fotografie en beelden. Wij gebruiken alle beelden op onze website voor inspiratie. Hier ontlenen wij geen rechten aan. Bronvermelding Pinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s